2021-03-03 985 浏览
门外一支欧洲式灯柱及一幅花角鹿🦌墙画,配上以粉蓝色为主嘅装修,给人清新闲适感觉。客人更可选择坐窗边位,透明大玻璃窗欣赏街外熙来攘往嘅都市景色。店内人气无麸质伯爵茶蛋糕🍰(Earl Grey Cream Cake),柔和蓝色嘅忌廉系以蝶豆花天然色素制成,面头洒上食用花瓣,吸睛指数极高。海绵般嘅伯爵茶蛋糕味道清香芬芳,口感轻盈软熟。牛油果班戟🥑(Avocado Pancakes)系无蛋、无奶、无糖的无麸质纯素班戟,采用纯米粉制成,配上手工果酱、牛油果和香蕉,纯素人士都可放心食。卖相再次攞满分💯,班㦸质地好实在及有口感,微微烟靭嘅感觉。旁边有多种鲜果及果酱,丰富了班戟嘅味道。Lucifer魔鬼咖啡😂😂,味道介乎Expresso与Cappuccino 之间,入口初时尝到苦味,落到喉咙就有回甘滋味。