2022-11-25
👍🏻 牛肝菌黑松露配水晶面包由首饰盒般的容器展开序幕 期待感up up🆙底下面包口感其实像薄脆 担配上面creamy非常嘅牛肝菌黑松露酱 好滋味!👍🏻 布拉塔芝士沙律配无花果及杏仁 呢款沙律🥗我同朋友评分都极高 蔬菜、无花果等好新鲜 布拉塔芝士属比较淡味但口感清爽 酱汁用咗杂莓 所以整体味道系酸酸甜甜 很是开胃🙆♀️ 👍🏻 脆炸鹌鹑脾配西班牙青椒本以炸过嘅鹌鹑脾会好韧 但呢度竟然系皮脆肉嫩 建议搭配少少西班牙青椒🤏🏻 辣味劲过瘾🤲🏻 👍🏻 日本鲍鱼海胆炒意粉海胆绵滑 海味浓郁🌊好贴心已经将鲍鱼切片 食𠮶阵好方便 意粉主要调味为榄油及辣椒🌶️充满香气 👍🏻 香烤西班牙乳猪配迷你青椒乳猪份量都几多 烤乳猪嘅猪皮部分好成功 脆而不腻 肉质嫩滑且保留到肉汁🐽配菜可嘅辣味及甜味 令此菜变得轻盈👍🏻 烧龙虾及和牛横隔肌 龙虾香气十足🦞肉内透露淡淡烧过香气 熟
👍🏻 布拉塔芝士沙律配无花果及杏仁
👍🏻 脆炸鹌鹑脾配西班牙青椒
👍🏻 日本鲍鱼海胆炒意粉
👍🏻 香烤西班牙乳猪配迷你青椒
👍🏻 烧龙虾及和牛横隔肌
龙虾香气十足🦞肉内透露淡淡烧过香气 熟度掌握得唔错 唔会过韧 和牛油脂感满满 本身调味已经唔错 建议大家淋酱汁前先试原味
注意事项⚠️
- 餐厅卖点必定系环回萤幕🖥世界各地嘅景店/大自然/海底世界以动画形式慢慢播放 十分疗愈
- 餐厅座位唔多 想去的话记得订枱喇✅