2019-03-18
之前去红磡睇郑伊健演唱会,好友当日放假兼想睇猫,所以在睇演唱会前去咗尖沙咀呢间有猫店长的地方晚餐~~~呢度环境ok,枱面有糖供应~~~原来呢度食野无限时,食食吓觉得闷仲可以拎board game去玩和倾计,下次再来可以玩耐d~~~我点咗菊花杞子茶,感觉清清地,几好饮~~~好友点了榛子摩卡咖啡 Hazelnut Mocha~~~厨师发板 CHEF'S CHOICES,份量虽然唔算多,但设计尽显心思,英文最多可写30字,如果系热恋中的男士可以考虑点呢个来氹女朋友=]芝士焗有机大啡菇,感觉好多CHEESE,几好食~~~杂丸烩(流心芝士丸、黑椒牛丸、龙虾丸),热辣辣得来几弹口~~~芝士忌廉蓝青口,我喜欢底下的薯蓉,感觉好好食~~~呢度两个猫店长好得意,好似轮流开工咁,一个瞓~~~另一个就劲精神~~~听讲消费满$1000仲有特别的蛋糕送,一班朋友去食真系好似好著数咁,希望迟D可以约多D朋友来玩吓~~~
呢度环境ok,枱面有糖供应~~~
我点咗菊花杞子茶,感觉清清地,几好饮~~~
好友点了榛子摩卡咖啡 Hazelnut Mocha~~~
芝士焗有机大啡菇,感觉好多CHEESE,几好食~~~
芝士忌廉蓝青口,我喜欢底下的薯蓉,感觉好好食~~~
呢度两个猫店长好得意,好似轮流开工咁,一个瞓~~~
另一个就劲精神~~~