2019-06-19 163 浏览
饮得多台式珍珠奶茶 系时候试试好少饮既泰式饮品 见铜锣湾开左间泰式饮品店 就黎试下店舖开系渣甸街 对面有3间台式奶茶店竞争 店面系红色的 老虎堂对面就见到了其实网上见到依间主要推广系泰式奶茶 不过我就冇乜兴趣 主要因为饮得台式奶茶太多 见到menu有3款玫瑰花饮料 就试下今次叫左杯泰国蜂蜜玫瑰花茶 主要原因系俾佢个杯吸引 好令 而且听说功效系美颜呢 $32是几大杯既 注意 野饮冰度是固定的 这也是美中不足的一点 冰太多搞到其实饮品分量唔算多 而甜度就可以简正常或者少甜 今次简是正常甜度 一入口是好甜既蜂蜜味 饮饮下就系出番啲茶味 茶味好香浓 不过反而玫瑰味唔算突出 个樽系胶樽黎 真心超令 可以循环再用既 如果中意

$32是几大杯既
泰国蜂蜜玫瑰花茶