2023-03-15
朋友生日饭🎂就卜左系尼间食啦❕以为好多人,点知坐左1个钟都系得几台人(太远⁉️)😂所以一啲都唔嘈。讲返食物啦,我地叫左2份主食同1份小食,冇叫到嘢饮🧃既(都一般嘅咖啡☕️奶茶🧋汽水🥤,冇乜特别😝)。▪️罗宋汤(主食包既)🥫汤入边既材料丰富,味道略嫌普通单调🤔系普通酸酸地嘅味,无乜特别冇乜层次。▪️豪华周末早餐🔆俾Menu张相吸引左就叫左个all day Breakfast😆实物个样都系好丰富豪华嘅👍🏻但系味道好普通啰😌除咗加工制品,其余都冇乜味😆系一个好清淡嘅😷早餐啊🥐牛角包:系冻既🆒冇焗热,好干好硬🪨,一啲都唔香脆🫠中间夹住牛油果蕃茄🍅整成嘅馅。除咗蔬菜本身嘅味外,好似乜调味都冇🌝。🥚炒滑蛋:得个样靓嫁咋,冇乜蛋香味😅成个早餐得烟肉🥓,香肠同鸡扒🐔比较好食😅🥓烟肉同香肠:都系加工制品好难冇味啦😆略嫌烟肉🥓煎得唔够香脆。🐔鸡扒:煎得几香既。🍎杂果乳酪:觉得似杂果沙律多啲🫣啲乳酪质地好稀,一啲乳酪味都冇🫠▪️黑松露杂菌忌廉意大利饭🍚忌廉饭唔算好Creamy,食食吓觉得饭有啲干🫠唯一欣赏嘅系黑松露既香味算突出。▪️炸鱼薯条🍟即叫即炸♨️十分香口。炸鱼外层薄脆,鱼肉偏厚,口感既嫩滑。薯条大条香脆👍🏻🤟🏻
▪️罗宋汤(主食包既)🥫
▪️豪华周末早餐🔆
🥚炒滑蛋:得个样靓嫁咋,冇乜蛋香味😅
成个早餐得烟肉🥓,香肠同鸡扒🐔比较好食😅
🐔鸡扒:煎得几香既。
▪️黑松露杂菌忌廉意大利饭🍚
▪️炸鱼薯条🍟
🤟🏻 食物卖相几好,但味道就十分普通🫠而且唔近地铁站(encore嘅兴趣唔大😝)。
上网睇有几款甜品热门甜品,但已经食唔落,所以冇叫到🍨😂有兴趣嘅朋友可以试埋,跟住话俾我哋知好唔好食啊🤣