2020-02-12 300 浏览
行上山顶前医医肚 黎到半山电梯旁既coffee shop 望住半山电梯 饮杯咖啡食个brunch 扮半日Aussie⁣⁣自从上次去完澳洲 已经深深爱上sourdough 所以今次黎只有一个目的⁣Everything Eggs Benny $138卖相好吸引 🥑朵牛油果花花好靓 🍳一切开只水波蛋 蛋汁好似喷泉咁流岀黎 蛋略微太生 冇咩蛋味 🧂面头既荷兰酱好淡 🥓好彩底下既意大利风干火腿带咸香 有返啲调味 🥖sourdough几脆 但系略微唔够香 冇咩酸种既感觉⁣⁣Smoked Salmon with Cream Cheese $110⁣🐠烟三文鱼质素唔错 但系每块sourdough上面得一块 好似有啲少 🧂烟三文鱼配上cream cheese 基本上冇得输 🥖值得一赞既系 就算影相影耐左 sourdough依然脆身 个人认为呢个价钱 份量细左啲Rose Affogato $68玫瑰花形状gelato打卡一流 gelato口味可以自由选择 我拣左开心果味 味道天然 唔会太甜 入口冷热交融 甜苦交集Matcha Latte $45⁣抹茶味有别于一般 带草青味 好奇怪⁣Rose Latte $

Everything Eggs Benny $138
Everything Eggs Benny