2022-08-24
踏单车踏到攰,要去食啲嘢,咁啱呢间店可以俾我哋拍单车系门口,又可以帮我哋睇住单车,就入咗去食。佢系食米线既专门店嚟,望落几骨致,唔多人。🍲酸辣米线(bb辣)芝心丸加贡丸首先拣汤底,然后再拣面底同配料。我就拣咗酸辣汤米线,因为唔系超级食得辣,就拣咗bb辣。啲配料都几多,米线都好有咬口,汤低尚可。贡丸不过不失,芝心丸就咬落啲芝士涌晒出嚟,可以做到芝士拉丝,好正。食完成个鼻都系鼻涕,要带多几张纸巾。🥄一口酸菜鱼呢个卖相都几特别,店家把酸菜鱼放系一个匙羹入面,一羹羹咁上。酸菜鱼很重香料味同太咸,因个人嚟讲唔系太喜欢食太咸太重味既东西,所以麻麻地。整体来讲,我觉得米线ok,但酸菜鱼真系麻麻。#凉皮小姐麻辣米线转门店 #酸辣米线 #bb辣 #芝心丸 #贡丸 #一口酸菜鱼 #酸菜鱼
🍲酸辣米线(bb辣)芝心丸加贡丸
🥄一口酸菜鱼
整体来讲,我觉得米线ok,但酸菜鱼真系麻麻。