同男友放工食下西餐,俾openrice ge 好评吸引去试呢间餐厅,虽然俾附近餐厅平少少,但俾咁ge价去食茶餐厅,我相信会更开心。首先,叫左个平时都必叫ge凯撒沙律。卖相一般,碟底同d菜上面都劲多水,浸淋晒d面包,感觉呕心,唔知系咩水,食之前要邓走d水。跟住叫左个推介ge意大利烟花女面,卖相一般,求其揾焗饭既碟摆炒既意大利粉,格格不入。味道同用料好普通,普通人可以系某大超市用现成既蕃茄酱炒到既味道。至于个焗薯,佢个dipping sauce 又有水系面。我肯定系水唔系油。至于味道,就系普通薯皮加芝士同beacon...超级普通无乜芝士味,烟肉都唔香口。 十分失望,普通,唔值。 这样水准的西餐系屋企煮都得。 不过,间铺环境系安静,可以慢慢聊天,又唔会赶走你。

不过,间铺环境系安静,可以慢慢聊天,又唔会赶走你。
2013-04-19
  • 无野好食