2014-08-11 805 浏览
食完饭落到美丽华酒店诺士佛台口, 有间好多人排队卖雪糕的LAB MADE, 太座即刻冲埋去, 好似有金守执GUM的确系当D人见到部雪糕机不断制做烟的效果, 加上新潮的外表, 又系几特别的, 所以我都陪埋排埋一份, 雪糕品种都几特别, 用漫画形式表达, 见到豆豆雪糕只公仔好得意, 哈哈, 就试一杯大家都见个卖相系相当靓, 豆豆, 就系枝豆, 一块完整的做帽, 下面再一球枝豆味雪糕, 得意到有冲动帮佢即时影相, 不过食落觉得味道怪怪地, 一来好淡, 系就系有D枝豆味, 但系雪糕好似甜D好食D仲有好多款雪糕未试过, 所以唔敢讲佢唔好, 不过GUM多人排, 我睇都系因为得意挂

豆豆雪糕

2014-07-23
5 分钟 (外卖自取)
$40 (其他)