2015-10-18
经过朗豪坊 发现悉日既Toast Box己经比呢间81BAN取代左..见到个丹麦方包其实已经知道呢间系博洛尼亚旗下既食肆再睇真d.. 估唔到连其他野食款都系同博洛尼亚几乎一样 不过价钱平少少~ 相对地 份量都好似细左少少意粉有五款~ 我拣左自家制拿破仑汁意粉餐 $60 配热朱古力+$10茄汁味都几重, 酸酸甜甜好开胃.. 哈哈 不过意粉好似煮得有d过火丹麦方包唔够热, 所以无以前食开咁好味朋友叫既系浓滑卡邦尼汁烟肉意粉餐 $60 配冻鲜奶抺茶 +$10呢个真系好失望 比忌廉甜味支配左既卡邦尼汁... 净系食到甜味同令人好滞完全掩盖左烟肉既油脂香, 亦食唔到任何蛋黄酱既味, 洋葱少之又少, 带唔到香味出黎基本上只食到忌廉味.. 都算系有史以黎食过最差既卡邦尼.....................反而热朱古力系最唔错, 又香浓又滑~因为食个意粉唔够饱, 我地share多个Melon Bread Fall In Love $28有云尼拿, 朱古力同士多啤梨味后尾上网睇到先知原来仲有多一种味!! Secret Menu - 绿茶味 (好想试下 ;P)蜜瓜包配Movenpick雪糕, 其实净
见到个丹麦方包其实已经知道呢间系博洛尼亚旗下既食肆
丹麦方包唔够热, 所以无以前食开咁好味
有云尼拿, 朱古力同士多啤梨味
蜜瓜包配Movenpick雪糕, 其实净系食个包都已经好甜! 当系一个甜品食 都几开心既~ ;P