2023-11-18
个日同朋友睇完戏,见到咁吸睛既menu就忍不住入去食!大推pancake同巴马火腿吐司👍🏻😋餐厅环境都唔错,呢层人流较少,就算系open area都唔怕嘈,位置都好阔落~从摆盘都睇得出好精致,打卡岩晒📸📌 巴马火腿吐司好有惊喜!吐司烤得刚刚好,外脆内软,巴马火腿既咸味配合蜜糖既甜味,口感好丰富,令人印象深刻✨📌 漆黑中的海鲜意大利饭墨汁好浓郁,每一粒米饭都被墨汁包裹住,再配搭八爪鱼同元贝粒,令整体口感更加丰富📌 焦糖脆脆鲜奶咖啡焦糖咖啡一直系我既至爱🫶🏻咖啡饮落好顺滑,焦糖同咖啡简直绝配~📌 提拉米苏咖啡外型满分,系打卡一流既饮品✨用左Tiramisu 既元素,奶油柔滑,加上手指饼配以咖啡,甜苦比例刚好!📌 玄米茶提子无花果梳乎厘超精致既外表,非常适合打卡,基本上每枱都必点既梳乎厘!浓郁既蛋香味,质感湿润,配合玄米茶既cream一齐食,一啲都唔腻
从摆盘都睇得出好精致,打卡岩晒📸
📌 巴马火腿吐司
📌 漆黑中的海鲜意大利饭