2023-04-28 83 浏览
挂架牛颈脊牛肉好新鲜好吸引!红噗噗咁,真系新鲜运过来,超级fresh。口感都好爽口,好正,肉好滑,好嫩口,唔会有好多肥肉,脂肪比例啱啱好。城寨龙凤鸡煲翅真系好正,鸡味好出,又好足料,食完个汤底仲可以用来打边炉👍🏻😍😍好抵食!鹿儿岛A4和牛颜色好靓,卖相睇落好新鲜~睇到和牛个样已经流哂口水,食落入口即溶,多肉多汁,好爽口,好好味🤤龙虾🦞超级大只龙虾🦞我见到都有惊喜!无谂过又可以咁大只😂😂😂仲要啖啖龙虾肉,好爽好juicy而且呢间铺头系型格打边炉之地!口号系大江南北,惟城寨煲皇;边炉耍乐,集英雄之地。hahaha装修主题系九龙寨城为主,好有性格同特色,同埋好容易令人留下深刻印象~讲真其实香港咁多间火锅店,仲未计大型连锁火锅店,真系令人记得既火锅店其实唔多,但呢间绝对令人难忘!环境:💜💜💜💜💜卖相:💙💙💙💙💙味道:💚💚💚💚💚服务:💛💛💛💛💛
挂架牛颈脊
城寨龙凤鸡煲