2024-12-13 658 浏览
话咁快又就黎到圣诞节啦🎄小编当然要揾下啲地方太太Chill下啦😬今次我哋就黎到位于旺角新世纪嘅「ZENI RONE」试吓佢哋嘅Christmas Set先😋Christmas Set $198Hot Strawberry ChocolateHot Mint Chocolate呢个Christmas Set卖相相当之吸引!而且仲好得意😻抹茶Pancakes 配上鲜甜嘅士多啤梨🍓真系不得了😬仲有两杯卖相十分之靓嘅热士多啤梨朱古力 同 热薄荷朱古力!非常之满足☺️Caramel Custard Croissant焦糖吉士馅嘅牛角包🥐外脆内软,外层仲食到烧过嘅脆脆焦糖!又香又脆😋Hojicha Caramel Choux静冈焙茶脆皮泡芙😊 焙茶相当之浓郁👍而且连续三年荣获Monde Section, 世界品质评鉴金奖🏅点可以唔试吓呢😋

Christmas Set $198
Hot Strawberry Chocolate