今日同老公行经过朗豪坊嘅西树泡芙,见到玻璃柜有好多精致嘅泡芙,忍唔住停低脚步睇下,最后忍唔住都系买咗三个同老公一齐食🤤🤤🤤芋泥奶盖肉松(限定新品)前面层系一层奶盖,铺上咗一层肉松,而泡芙嘅中心系甜芋泥馅,咬落芋泥馅好柔软细滑,泡芙外层香脆,成个泡芙口感丰,整体黎讲系一个咸甜既泡芙,特别得嚟好夹👍朱古力三重奏泡芙嘅外层朱古力味好浓郁,香甜酥脆,入面嘅忌廉有两种,有牛奶朱古力忌廉同埋普通忌廉,食落忌廉好浓厚,系香甜嘅朱古力味🤎普通忌廉加埋一齐食有种balance嘅感觉,好满足❣️榛子意大利芝士泡芙嘅外壳外脆内软,同朱古力三重奏一样,外层食落有浓郁嘅朱古力脆饼感觉,入面嘅意大利芝士cream有淡淡嘅咖啡味,入口软滑浓厚,cream上面有一层榛子碎,令到口感更加丰富,好正嘅甜品😍店员好细心,用纸盒装好泡芙中附上一包小冰包喺入面,可以keep住啲泡芙够Fresh👍

芋泥奶盖肉松(限定新品)

朱古力三重奏

榛子意大利芝士