2017-09-05
又系生日饭啊,照旧朋友们齐齐发板记得几多写几多啦前菜小食个脆片好正,一啲都唔觉得热气,上面啲酱好正,仲有好多芝士,同我至爱既墨西哥辣椒风腿,唔会觉得咸,啲沙律菜好新鲜脆面包条青口我无食,不过朋友们话ok!仲左碟好似蜜汁烤鸡翼,个汁超惹味松露薯条个酱都好够味主菜蟹肉pizza,都好食,不过食唔到蟹肉味,只系食到好浓既芝士味,同木鱼味,一致认似双重芝士pizza多啲烟熏肉眼扒??件扒好香木烧味我想闻多过食,咬落肉味香浓Ribs我无食到,不过朋友们觉得靭,呢个差啲西班牙海鲜饭,食系好食既,不过系似普通个啲葡汁海鲜饭,食过地道少少既西班牙海鲜饭既话,就会觉得呢个唔系西班牙海鲜饭啰好特别既甜品麻糬窝夫,咬落面脆,个心烟烟靭靭,我超中意啰,因为完全系将两样我既至爱mix埋一齐我食左3件啊士多啤梨雪糕,够酸尾尾,夹埋一口过,真系好正啊彩虹个个好食过绿茶个个!本身想食另一个草莓窝夫,可惜系星期三同六先有,星期日既系菠萝椰丝,同朱古力,无兴趣,所以无试到剩窝夫so sad食物份量都算大份既
记得几多写几多啦
前菜小食
风腿,唔会觉得咸,啲沙律菜好新鲜
脆面包条
青口我无食,不过朋友们话ok!
仲左碟好似蜜汁烤鸡翼,个汁超惹味
松露薯条个酱都好够味
主菜
一致认似双重芝士pizza多啲
烟熏肉眼扒??件扒好香木烧味我想闻多过食,
咬落肉味香浓
Ribs我无食到,不过朋友们觉得靭,呢个差啲
好特别既甜品
麻糬窝夫,咬落面脆,个心烟烟靭靭,我超中意啰,
因为完全系将两样我既至爱mix埋一齐
我食左3件啊
士多啤梨雪糕,够酸尾尾,夹埋一口过,真系好正啊
彩虹个个好食过绿茶个个!
本身想食另一个草莓窝夫,可惜系星期三同六先有,
食物份量都算大份既