餐厅: 藝廊咖啡室
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: 藝廊咖啡室
资讯:

2014-03-31 11812 浏览
食埋呢间富豪,就食齐咁多间了.呢间咁迟先去食既原因只有一个,就食远,不过我就系得闲原价$368,会员卡半价后每人$220.4,加埋巴士费变番280左右呢度系6点就有得食,入到场半满左右,人少少都O岩我既一开波都系抢攻海鲜,呢度有青口,蟹,虾和螺.当中以蟹最为好食,多膏麻,蟹肉都算鲜甜,沾少少酱油食很爽歪歪,而青口都算系几甜同嫩滑,虾既新鲜度只属一般,螺有少少沙之后就拎左刺身----三文鱼和八瓜鱼,三文鱼最对办,够滑和有鱼味.但欣赏既反而系红菜头烟三文鱼,外面带著红菜头既清甜,鱼肉咸香带油脂香气,质感弹牙,十分特别.加边既东东唔识欣赏,系用三文鱼做既呢度有烧牛肉,但太OVERCOOKED,即使服务员说这片已经系最好,但都系太熟,好硬.好彩佢地有乳猪,即切,皮脆带点脂肪和少少肉,不太咸,正喔熟食既选择真的不少,但质素就半好半坏呢度另一欣赏既地方系有呢部咖啡机,有LATTE,MOCHA之类可以饮,我当然整杯冻既黎饮另外都有茶,咖啡,柠檬和冰,姐系自己冲咩都得,我就主力饮冻柠茶走甜呢度有串烧食,但质素很低,食才亦已走味,要强烈改善.但PIZZA又几正WOR,皮够薄脆,蕃茄底很香,亦有HAM在面

呢度系6点就有得食,入到场半满左右,人少少都O岩我既
红菜头烟三文鱼
乳猪
熟食既选择真的不少,但质素就半好半坏

呢度有串烧食,但质素很低,食才亦已走味,要强烈改善.但PIZZA又几正WOR,皮够薄脆,蕃茄底很香,亦有HAM在面很像样
ICED LATTE(去柠茶个面拎冰)
白酒青口个汁太淡
海南鸡饭既饭口感不足,但味道还可以,但鸡肉就唔够嫩,胜在过下口瘾
汾律菜都算新鲜,够爽口.HAM亦唔太干,带肉香.旁边春卷皮已稔...
甜品选择从来不留意
拎左少少试,其中焦糖蛋个面唔系脆既,失望,但芒果拿颇伦加番分,够脆,唔太甜,芒果JUICY

仲有好多熟食未试就完全饱左,机场之旅完结了

OVERALL有好有坏,但我很爱那个红菜头烟三文鱼,印象中只有W HOTEL既KITCHEN有特色既烟三文鱼,

估唔到呢度都有
2014-01-13
$220.4 (晚餐)
红菜头烟三文鱼
乳猪