6天前 0 浏览
约佢上 popFood 食烧肉放题黎庆祝圣诞+新年, 佢劲开心, 话佢知边间, 之前就𥄫过 同 想食…好啦… XD食好啲, 我地就直接 “M5和牛餐”, 有成 104款选项呀, 开心~ 落单叫定啲肉后…佢第一站就去 “十二味酱专区”试咗唔同酱同食材嘅搭配后, 呢 3款特别又百搭左至右:椒麻口水酱 、招牌黄金酱 同 五味酱我中意呢个安平樱花虾饭 DIY有樱花虾、香葱、海苔 同埋 秘制卤水汁 自行 mix & match~ 啱番自己口味 食住饭, 烧肉饮嘢~ 开心!冷泡茶、台式饮料 同埋 手摇都好正~更抵赞嘅系食咗好多转牛牛都系靓㗎分店企理 够空间 坐得松动, 店员们都温和亲切, 感觉好好呀! 所以我地更开胃…除咗劲食 “澳洲 M5和牛” 同 “安格斯牛小排”, 仲 encore 咗 圣诞限定 “威士忌烤凤梨内群柳” 同 海鲜 好几次~

好啦… XD

落单叫定啲肉后…

佢第一站就去 “十二味酱专区”

试咗唔同酱同食材嘅搭配后, 呢 3款特别又百搭
左至右:
椒麻口水酱 、招牌黄金酱 同 五味酱

我中意呢个
安平樱花虾饭 DIY

食住饭, 烧肉饮嘢~ 开心!
冷泡茶、台式饮料 同埋 手摇都好正~

更抵赞嘅系
食咗好多转牛牛