2017-06-19
(>< 唔知点解d 相up 上黎后打侧左)第一篇食评就页献左比crumbs. 由学生时代开始就钟意呢个品牌, 原因系钟意佢既froyo 质地食落好似雪糕咁软滑. 呢一点亦系觉得比起其他froyo品牌特别既地方.食饱饭既活动当然系继续食啦~食甜品XD铺面唔大, 位都系得几个. 好彩系夜晚9点几10点, 所以买完froyo 即刻有位坐. 枱面摆左棵小盆栽~今次拣左个超级杯, 包4种toppings, 我拣左最爱既枫糖香蕉, 彩针,原味mochi 同第一次试既杏仁片. 用左coupon 减$5~~~Coupon 系sogo 后街有个auntie 到派既. 以我所知如果单买一杯既话要出示coupon 先可以有减$5 优惠. 买两杯或三杯可以即时有得减$15 同减$30(好似系xd). 杏仁片有淡淡既杏仁味, 整得几薄. 而枫糖香蕉一样咁香甜~ 加埋彩针同mochi 几有咬口~ 系我至爱既配搭.一定会继绩再黎yummy ^3^
第一篇食评就页献左比crumbs. 由学生时代开始就钟意呢个品牌, 原因系钟意佢既froyo 质地食落好似雪糕咁软滑. 呢一点亦系觉得比起其他froyo品牌特别既地方.食饱饭既活动当然系继续食啦~食甜品XD 铺面唔大, 位都系得几个. 好彩系夜晚9点几10点, 所以买完froyo 即刻有位坐.
枱面摆左棵小盆栽~
杏仁片有淡淡既杏仁味, 整得几薄.
一定会继绩再黎 yummy ^3^
题外话/补充资料:
想当年一杯超级杯都只系唔过$40, 而家再新开张就要$58, 不过都值既, 因为真系有种失而复得既感觉. 当年仲同朋友仔去楼上铺结业前食个goodbye yogurt~好唔舍得呢个学生时代既回忆>< 好彩而家有得食返.