2023-06-02
近排饮多左啤酒,但当同几个姐妹一起就会觉得饮cocktail岩feel d。难得星期五约到大家都得闲,其中一个人姐妹就推荐呢间,话d cocktail好味,小食都出色。既然地点在尖沙嘴够方便,饮夜d都冇所谓!Woo Woo cocktail $88 呢个虽然有vodka但超易入口,有d似泰国按摩店d welcome drink,有lime同cranberry味,好refreshing!另外就叫左杯蛋挞 $98,呢个虽然真心似蛋挞味。上面个foam都好正,但好浓酒味,唔好睇佢细细杯,饮两杯应该会ko。食物方面都不错,叫左避风塘薯条 $58,配啤酒一流,因为浓味之余够脆口。烧厚切牛舌 $118都烧得后入味,又超厚切!有三串,抵食啦!不过最令我印象深刻就系麻婆豆腐nachos $78!其实系炸腐皮,好酥脆!加埋个麻婆豆腐酱好好食!主食我地叫左个新item:明太子蟹柳乌冬 $106,有新鲜蟹肉啊!超满足