2013-11-17
早两日睇头条米X连介绍呢间新店 $98 美人锅连相片, 睇落好似好抵食同好特别.同男朋友SHOPPING完6点正黎到, 连餐牌都无睇就冲左入去. 限食个半钟. 门口部长带位, 面无笑容木口木面. 感觉不太好. 睇完MENU, 呆左. 原来个美人锅 $118/位, 仲要每次叫都要两位起. 份量跟报纸看既相片一样. 真系唔知加左价定点. 总之好灰. 咁就试佢另一样主打豚肉"铁人烧肉" $188定食. 有1件猪腩薄切,1件猪柳,1件猪肩肉,1件猪扒薄切,2件豚颈肉一黎到就教我地点烧, 因为豚肉关系, 点都要烧熟D先好食. 等左好耐都无见汤同饭. 所以相系分开影. 哈哈MENU其实只系写明有几多块豚肉,猪颈肉等. 但就无写明定食仲包乜野.好彩一早问左者, 如果唔问, 佢溜左碗饭同个汤俾我, 我都唔知><.食落系好香豚肉味, 但唔知我烧得差定点. 我真系唔觉有乜咁好食! 鞋既除左一猪肩肉好淋之外. 其他一般另外真系唔知食乜好, 就叫左个寿司12件 $128 试下. 不过食完都好饱
除左一猪肩肉好淋之外. 其他一般