2022-09-06 65 浏览
食物质素一般,服务态度一般,所有野都系一般既一间餐厅😂食完成餐dinner都冇一样令人印象深刻😂感觉似一间普通西餐厅多过专门法国菜既餐厅🇫🇷上菜好快,收盘都好快🙈🐦煎鹅肝配多士 $138个人认为呢碟餐前小食系成餐最好食既😂可能本身都几钟意食煎鹅肝,而且切出黎既厚度都几厚,外脆内软,口感软滑,油香丰富,略嫌伴碟果酱酸味不足,唔算太中和到鹅肝既油腻感😅🍟松露薯条 $68/88(唔太记得🙈)其实一上菜既时候系惊喜既,因为唔系就咁比一兜松露味沙律酱就话系松露薯条😂😂薯条上洒上松露粉,热辣辣果阵都几香,但系分布唔系好平均,食晒面头果啲就变左一碟普通薯条🍟🦆法式油封鸭髀 $198🐥法式烤鸡(半只)$1982款主菜有同一缺点,就系肉质太老👵🏻油封鸭髀唯一做到既系切起上黎容易骨肉分离,但肉质唔嫩滑,油香欠奉🥲烤鸡就….都系唔嫩滑,烤得仲比较㶶,整体感觉太干身🥲🥞自家制法式可丽饼 $58甜品正常既,可丽饼拣左朱古力酱,唔算太甜,煎得几薄,周边有少少脆口,就唔系湿润软嫩果款,同埋蛋香就唔系太食到😂

食物质素一般,服务态度一般,所有野都系一般既一间餐厅😂

🐦煎鹅肝配多士 $138

🍟松露薯条 $68/88(唔太记得🙈)

🦆法式油封鸭髀 $198
🐥法式烤鸡(半只)$198
2款主菜有同一缺点,就系肉质太老👵🏻
烤鸡就….都系唔嫩滑,烤得仲比较㶶,整体感觉太干身🥲

🥞自家制法式可丽饼 $58