2015-05-04 57 浏览
话说果晚喺大围食左餐垃圾晚餐后,转场去揾甜品食,上openrice睇下附近有边间啦!search到心甜㖞,好...就去呢间啦!入到去店仔细细的,店员亲切有礼,只系坐得唔系太舒服,不过香港舖租贵,冇计啦,系细架啦!(笑)堂妹叫左朱古力奶冻,ok㖞,好滑仲好e浓朱古力味,上面既cream加上牛油脆脆令平平无其既奶油卖相加返唔少分。杨枝金露芒果味酸酸甜甜的,唔会奶味盖过芒味,亦算足料,但d西米就太林啦,稍微改善一下会更出色。焗苹果卷,卖相唔错,皮亦焗得好脆好香,但苹果就太硬啦,林返d...多返d肉桂味会好好多,唔中意太甜既我,呢个苹果卷属少甜,系我喜欢既甜度,期待下次有改善吧。