2021-08-28
22/8/2021 夜晚6点9入座,之前食过两次,觉得个炸子鸡真系好好食,食完重买多只外卖俾外母食添,但今次真系觉得好差下,如果唔改善真系迟早执得!今次见门口张海报系主打芝麻炸子手撕鸡,真系几吸引架,餐牌重话系必食用黎影相打卡添!2大人2小朋友入去坐低,一坐低楼面姐姐话:无点心呀有无同你地讲呀? 哦!无谂住叫不过衣家知喇。 当然就Order 只鸡先啦,姐姐好快答:卖晒! 果下呆左呆,睇黎佢都答左好多次。呢个系重点推介既𩠌居然夜晚6点几就卖完,但门口既海布无讲,呢下感觉俾人呃左入黎。唔紧要,无呢味就叫其他啦,士多啤梨骨,岩小朋友食,但黎到半粒士多啤梨都无,我又呆左问姐姐呢碟系士多啤梨骨?姐姐话有士多啤梨汁㖞,睇相就知咩料啦,真系好差下!另外叫左个石头窝饭,黎到个窝只系暖既,完全无正常个效果,饭焦当然无,重要好油,咁既料无心机影相啦,差!另外因为无咩好叫,叫左个鱼,铁板上卖相算ok,紧紧合格啦。走时同收银个叔叔反映左,话唔够人做野㖞,但开门做生意,好应该交返基本野挂? 佢又唔觉得有问题呢下先坚,绝对唔会再去!
另外因为无咩好叫,叫左个鱼,铁板上卖相算ok,紧紧合格啦。