餐厅: 貓之眼
资讯:

2018-10-20 299 浏览
好多人都话好好食嘅猫之眼:咖哩猪肉+和牛汉堡蛋包饭🍛🥢,我食完之后觉得名副其实少少,唔知系咪我𠮶日比较晏去嘅关系,啲白饭系比较梅同埋烂,令我不禁怀疑咗呢啲系咪日本米,仔细睇系嘅,但系完全冇咗个口劲,呢点比较失望🙍🏻(同行嘅人表示系我果日唔好食。平时好食D㖞🤔)。讲番只蛋🍳先,都几滑嘅,加返分。至于咖喱猪肉𠮶个味道同其他日式咖哩店食既味道系一样好食。至于𠮶个汉堡扒应该系成碗饭嘅灵魂所在,浓厚嘅肉汁加埋着软淋淋既口感,系几好食既👍。最钟意用汁捞饭既人我,表示大满足🤤,幸福地不计卡路里gur哂成碟饭。总括呢一碗饭唔计个白饭既话有:8/10🤤🤤🤤。Overall 都好食同抵食呀!😋😋😋但当然未到神级好食啦。如果不过要试唔好太夜先去呀。⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️💡是日嗌咗:咖哩猪肉+和牛汉堡蛋包饭 🥢($95免加一)💡餐厅资料:猫之眼 (湾仔)湾仔汕头街25号地舖@foodie.nomoney

咖哩猪肉+和牛汉堡蛋包饭

讲番只蛋🍳先,都几滑嘅,加返分。
至于咖喱猪肉𠮶个味道同其他日式咖哩店食既味道系一样好食。

💡是日嗌咗:咖哩猪肉+和牛汉堡蛋包饭 🥢
($95免加一)

💡餐厅资料:猫之眼 (湾仔)
湾仔汕头街25号地舖

@foodie.nomoney