几年前食过一次晚市semi buffer , 最近再去呢间餐厅再食多次,真系好失望。之前book咗5个位,首先安排我哋坐喺入口第一张枱,得两张台拍埋,五个人setting , 食自助餐碟其实好大,又每人有杯野饮再加主菜;真系好容易会倒泻野。另外,经常有人出出入入,但留意左成个钟个场并不是full table. 一开始既arrangement 已经觉得做得唔好。再者,我地系唔小心倒泻咗杯饮品,成地同坐位湿晒,侍应见到都无理,什至拎几张纸巾都无。我哋要催咗几次先有人黎帮手抹地。其实个场真系唔系咁爆,已经系self serve 拎野食,收碟又慢。仲有,本来个set 系跟餐包,但要走去问待应,但系等咗好耐最后都系冇上到。同埋自助bar 海鲜质素真系一般,虽然无要求要好食,但至少要新鲜,啲未处理既生蚝就咁放系桶,都无用冰粒坐底保鲜,食落口真系唔新鲜。到主食上菜速度真系好慢,五个主菜速度相差得好远,最后有碟主菜几乎40分钟先上。总括,成餐饭个customer experience 真系好差,呢个quality 真系唔值得呢个价钱。希望贵公司加强服务培训,同埋食物质素。

跟餐包,但要走去问待应,但系等咗好耐最后都系冇上到。

2024-10-05