2018-06-26
见好似食评几好,就前往亲身一试。坐底见旁边张枱食完未执,碗面食咗三分一,心谂啲人咁无衣食咁浪费。不禁摇摇头。第一次光顾当然试最基本野啦。我自己就点咗原作天妇罗,男友唔想食炸野所以选咗叉烧拉面。餐牌上写明可选乌冬或面。首先天妇罗送上,天妇罗虾,蕃薯,南瓜各两件,配菜有酸萝卜,青瓜丝,天妇罗脆脆,观感都几好,好丰富咁。如果可以好似日本咁大热天时配杯冻玄米茶或麦茶就更正。 炸物唔算油,味道一般。酱汁欠缺萝卜蓉。分量价钱适中。一碗都饱肚但唔会话好味到下次一定要翻跶令人极度回味啰。另外个面就。。。。无为意系荞麦面,谂住清清地算啦无所谓既然自己叫错。(明明见到写住拉面,乌冬),个汤底甜过糖水,食得出系カツオ汤底但甜度一流。中途男友无办法再食落去啦,只能讲句唔怪得头先叫隔离枱食剩大半碗面啦。总括嚟讲,不过不失。服务普通,环境铺头细细咁,安排上唔算太迫,卫生都算干净。
第一次光顾当然试最基本野啦。