2022-08-06 86 浏览
依排心思思想去食寿司😻 放工之后梗系即刻喺旺角揾日本餐厅~🎏 呢间全部位都系吧枱 围住喺师傅整寿司俾我食😋 除咗有各式寿司拼盘 想食得豪啲仲有omakase set可以拣🙈 我当时已经饿到反艇 真系一个极大诱惑啊🔥🥢寿司拼盘🍣 ($198)总共有10件寿司 鱼生新鲜🍣 包括最令人期待嘅吞拿鱼腩❤️‍🔥 吞拿鱼腩完全系入口即溶🥰 特登留到最后先食 果然冇令我失望🤤 带子我都好钟意食 非常鲜甜🐚 仲有辣味三文鱼军舰!! 辣到啱啱好 我呢个食辣BB级嘅人类完全冇事🤣 最后我再encore咗两件✨ 相反冇咁出色嘅系剑鱼腩(条鱼有啲瘦oops👉🏻👈🏻)🥢加州卷🌯 ($50)大大只字: 贵🥵 质素正常 而且蛋黄酱系另上可以自己调节份量 系贴心之作🙌🏻 但系呢个价钱 真心咩?!💸overall: 唔错但系价钱偏贵🥹 寿司拼盘比较impress到我的 不过加州卷真系试一次就算啦🙏🏼 另外寿司姜有啲老 好可惜!!😞

🥢寿司拼盘🍣 ($198)

🥢加州卷🌯 ($50)

寿司拼盘🍣
2022-08-03