餐厅: 百樂潮州酒樓
资讯:

2023-07-09 2563 浏览
呢度价钱相对念川居平好多!我喺呢度生存左咁多年都系第一次试!原来呢间嘅食物真系偏向潮式,而且仲肿得几好味,好多特色嘅菜都有,好似潮式冻马友 蚝仔粥咁皮蛋酸姜质素麻麻地,皮蛋唔系太好食,酸姜就都好重色好特别!不过做得一粒蛋切开,底下就好多酸姜卤水鹅片质素唔错,而且唔会好多肥肉唔食得嘅位,不过途中好似好丰富,其实下面已经全部系豆腐表面𠮶啲就系全部肉㗎喇佢好多菜式都用老豆腐垫喺下面底,好似牛展咁样都系唔知佢系咪真系动马油,因为佢系热嘅🤣🤣🤣不过好好味,好有油脂而且好大条好新鲜唔草味韭菜猪红好味!我哋仲嗌咗好多潮式嘅蔬菜类,例如排骨炆苦瓜,方鱼芥菜等等全部都整到不错!呢度仲有卤水猪脚筋,不过如果整得再林啲就好当然普通嘅虾饺烧卖肠粉导游,质素正正常常几好味店员服务态度都好好,有机会会encore

佢好多菜式都用老豆腐垫喺下面底,好似牛展咁样都系

而且好大条好新鲜唔草味
全部都整到不错!呢度仲有卤水猪脚筋,不过如果整得再林啲就好
当然普通嘅虾饺烧卖肠粉导游,质素正正常常几好味

店员服务态度都好好,有机会会encore
午餐