2018-07-03
※本文以用餐当日的环境、服务和食物质素为准,口味亦因人而异,文章只作参考之用。-一系唔打,一系就一星期打成三次边炉! 今晚去开荃广一田拎行李箱,顺便去左牛涮锅食晚餐。原来牛涮锅推出左期间限定既「米国见岛特选和牛」,90分钟任食特选和牛,仲有新出既红菜头罗宋汤底同法式洋葱牛似清汤,听落又几特别!适逢世界杯狂热,餐厅环境都有挂上球衣装饰,食火锅加$69仲可以换到迷你足球一个。汤底方面小妹拣左罗宋汤底同甜酱油汤,罗宋汤个款饮落仲见到牛肉粒架,味道酸酸甜甜几开胃,不过配牛肉至爱都系甜酱油,会令人食唔停口。自行出去拎火锅配料、甜品同雪糕等,佢地既芝士南瓜鱼腐,每次黎必定食好多旧。米国见岛特选和牛放题 $288/位米国(美国)和牛,望落颜色鲜红颇新鲜,纹理均匀,食落虽未至于质感幼嫩个种,但系牛味就非常明显,我俩都觉得相当唔错。
米国见岛特选和牛放题
米国见岛特选和牛放题 $288/位