餐厅: Kyoto Joe
资讯:

2022-09-15 528 浏览
同朋友约左庆祝生日要食餐好野所以拣左呢间去试试🤭🤭 环境装饰都好靓 staff态度唔错不过好似有啲唔熟手🧐 首先打去留左window seat 去到就冇带我地去window seat 好彩同佢讲完转得返🤓 另外我打过去问有冇生日甜品 佢话冇 但最后又冇啦啦攞左个甜品尼 搞到我都惊喜埋😂但冇写到朋友个名 不过最后有送件蛋糕都好嘅😅A4仙台和牛及龙虾尝味晚宴 ($888/p.p)蟹肉菠菜沙律好精致嘅前菜😍 用菠菜做底 上而放一堆蟹肉 酱汁酸酸甜甜 配搭好开胃😋矶煮鲍鱼鲍鱼都做得几林 味道都唔会过咸 但就冇咩特别~🥸 几欣赏佢用海带做底 一齐食都几新鲜😋 另外旁边个旧青瓜三文鱼子都好得意 好似寿司咁😍 咁样食仲可以减低左三文鱼子嘅腥味😌刺身,寿司盛合刺身分别左至右系 油甘同左口鱼 红虾 和牛 拖罗海胆寿司同拖罗蓉蟹肉寿司😍 基本上都几新鲜又精致 一定要由左边食起架~🤗温野菜烧有3款蔬菜 分别系日本青椒🫑 甜番薯🍠 同蕃茄🍅 我其实唔食青椒嘅 但佢介绍呢只系唔辣嘅青椒 我就试下啦~ 的确系唔辣 几特别😌 不过我都系唔钟意青椒味😂 但甜番薯好烟韧 口感特别😍 而蕃茄都好juicy😚A4仙台和牛陶

A4仙台和牛及龙虾尝味晚宴 ($888/p.p)
蟹肉菠菜沙律

矶煮鲍鱼

刺身寿司盛合

温野菜烧

A4仙台和牛陶板烧
如果唔钟意食太熟真系唔可以影相影咁耐呀😂我都快快影完就夹起哂 陶板烧可以烧到自己啱心水嘅熟度😉 A4和牛油脂均衡 入口即溶嘅感觉好满足🤤🤤不过食完都真系几漏架~

冷稻庭乌冬
冇谂过冷乌冬整得咁弹牙 加上少少wasabi 非常满意😋