2008-06-09 63 浏览
同班friends 一齐去试下,去到门口望"晕"都唔见有招牌。入到去一个胡须哥哥好热情咁带我地入座。D座位同普通较新既茶餐厅差唔多。睇下个menu,都有几多嘢食下。我其中一个friend 话想试下个五香肉丁炒饭,但揾"晕"晒个menu都冇,佢就去问个待应,后来俾带我地入座既胡须哥哥听到,佢就叫个待应照写。个餐嚟啦,先系五香肉丁炒饭+冻奶茶($29),个frined话一D都唔辣,好普通。之后系海南鸡套餐(油饭,鸡,菜,冻coffee,俾漏左个甜品),另一个friend话唔错几好食。而我个白汁芝士焗鱼柳饭+冻柠水($39)就最后到,一睇个size 唔算好大。一食落发觉D汁好咸,食下食下原来好多盐都重未溶。最后因个饭太咸而饭唔晒。之后我地重叫左个吐司嚟食,同普通快餐店既差唔多,系快包厚D,冇乜特别。
  • 没有