2021-12-27 1012 浏览
好耐都冇嚟过牛阵、见佢新装修就嚟试吓。试咗$209嘅90分钟澳洲长期谷饲牛放题,一人一炉自选汤底,鲣鱼清汤同寿喜烧汤唔使加钱,其他就要加$5,老公要咗唔使加钱嘅鲣鱼清汤,我就要咗加$5嘅豚骨汤。坐低汤底同牛肉都好快到,首先上一转严选牛肉,澳洲长谷饲牛,猪肉同牛舌。汤底冇乜特别,但真系冇谂到啲牛肉质素咁差,严选牛肉直情系唔掂、又鞋仲觉得有渣,澳洲长期谷饲牛都唔系咁好,冇咁鞋但系都系唔多好食,早过我入去嘅两个男仔坐喺我隔离枱,我哋都听到佢话啲牛肉唔掂,佢都系同我哋食同一个套餐,猪肉普通到唔普通,好彩有牛舌,牛舌就几好食,所以我食咗好少牛肉,只系食牛舌,我老公要求唔高但佢都话啲牛唔系几得,饮品同雪糕种类唔多,蔬菜,配菜同丸𠮶啲正正常常冇惊喜,服务生态度几好,上菜都好快。真系没有比较就没有伤害,之前试咗另外一间马祖,最平𠮶个餐Prime Grade牛肩胛肉$208,汤底款式又多又唔使加钱,最重要系啲牛肉好食好多,饮品雪糕种类多仲有M字贵价雪糕,蔬菜,配菜同丸𠮶啲都俾依度多少少,五点前仲每人减$20埋单仲平过呢度,出年仲会开另外一间牛大人,听人讲话好好食,下次会去试埋比较。牛阵唔会再嚟食啦!啲牛
好耐都冇嚟过牛阵、见佢新装修就嚟试吓。
试咗$209嘅90分钟澳洲长期谷饲牛放题,一人一炉自选汤底,鲣鱼清汤同寿喜烧汤唔使加钱,其他就要加$5,老公要咗唔使加钱嘅鲣鱼清汤,我就要咗加$5嘅豚骨汤。坐低汤底同牛肉都好快到,首先上一转严选牛肉,澳洲长谷饲牛,猪肉同牛舌。汤底冇乜特别,但真系冇谂到啲牛肉质素咁差,严选牛肉直情系唔掂、又鞋仲觉得有渣,澳洲长期谷饲牛都唔系咁好,冇咁鞋但系都系唔多好食,早过我入去嘅两个男仔坐喺我隔离枱,我哋都听到佢话啲牛肉唔掂,佢都系同我哋食同一个套餐,猪肉普通到唔普通,好彩有牛舌,牛舌就几好食,所以我食咗好少牛肉,只系食牛舌,我老公要求唔高但佢都话啲牛唔系几得,饮品同雪糕种类唔多,蔬菜,配菜同丸𠮶啲正正常常冇惊喜,服务生态度几好,上菜都好快。真系没有比较就没有伤害,之前试咗另外一间马祖,最平𠮶个餐Prime Grade牛肩胛肉$208,汤底款式又多又唔使加钱,最重要系啲牛肉好食好多,饮品雪糕种类多仲有M字贵价雪糕,蔬菜,配菜同丸𠮶啲都俾依度多少少,五点前仲每人减$20埋单仲平过呢度,出年仲会开另外一间牛大人,听人讲话好好食,下次会去试埋比较。牛阵唔会再嚟食啦!啲牛肉真系好差,真系好失望,如果冇牛舌我谂我都唔知食乜好。
2021-12-27
  • 牛舌