2018-03-19 188 浏览
难得放两日假,心情好好。梗系要食好啲,开心下啦!朋友食过呢间放题话质素好好,推荐我去食。一于就去食下先!佢价钱都算平,我就拣左8.45个段时段,贪佢有优惠,可以再平d 😊好够钟就可以入座喇!唔洗等 😊环境好靓,我几钟意餐厅既设计风格。坐得都好舒服!👍坐底左当然要即刻叫盘刺身黎先😆好快就黎到!卖相好靓既刺身 😍😍块块都好新鲜的样子!而且选择都好多!油甘鱼同三文鱼都是腩位黎,肉质鲜甜肥美!😋带子刺身亦好大块,食落爽口!最好味的刺身:我觉得是 牡丹虾🦐大大只,食落好弹牙新鲜!口感相当丰富呀!佢亦有好多寿司选择🍣:寿司既size唔会话好大,唔洗怕食左会好饱肚!海胆大虾三色花:海胆味很重,食落无怪味。新鲜。花之恋:细细旧,可以一啖放入口 😋好满足!呢个值得推介:黑糖网烧牛仔肉!🐮肉质好嫩,薄薄地一块亦食得到牛味重。而且调味很好。食落有少少甜味,加d烧汁味。唔错!串烧类:牛舌🐂咬落好烟韧,嚼口。不错!烧菠萝:一咬很多汁流口,而且好甜。很好吃!😋佢亦有好多炸物小食:当中最令我喜欢的有 一口芝士虾球 🧀一咬芝士流口,好多好浓既芝士呀!😍虾球弹牙。很好吃!手卷方面:必点当然系 海胆手卷!!佢俾既海胆

好够钟就可以入座喇!唔洗等 😊

环境好靓,我几钟意餐厅既设计风格。坐得都好舒服!👍

坐底左当然要即刻叫盘刺身黎先😆好快就黎到!

卖相好靓既刺身 😍😍
块块都好新鲜的样子!而且选择都好多!
油甘鱼同三文鱼都是腩位黎,肉质鲜甜肥美!😋
带子刺身亦好大块,食落爽口!
最好味的刺身:我觉得是 牡丹虾🦐
大大只,食落好弹牙新鲜!口感相当丰富呀!

佢亦有好多寿司选择🍣:
寿司既size唔会话好大,唔洗怕食左会好饱肚!

海胆大虾三色花:海胆味很重,食落无怪味。新鲜。
花之恋:细细旧,可以一啖放入口 😋好满足!

呢个值得推介:黑糖网烧牛仔肉!🐮
肉质好嫩,薄薄地一块亦食得到牛味重。
而且调味很好。食落有少少甜味,加d烧汁味。唔错!

串烧类:牛舌🐂咬落好烟韧,嚼口。不错!

烧菠萝:一咬很多汁流口,而且好甜。很好吃!😋

佢亦有好多炸物小食:
当中最令我喜欢的有 一口芝士虾球 🧀
一咬芝士流口,好多好浓既芝士呀!😍
虾球弹牙。很好吃!

手卷方面:必点当然系 海胆手卷!!
佢俾既海胆份量相当多!海胆味很好,很鲜!
饭既份量不会多!!

饮品选择都好多,除左一般既果汁汽水都有之外!
最令人惊喜既系,佢有汤饮! 海底椰雪梨炖鸡汤🐔
而且仲好好饮!好清甜😍我仲饮左两碗!

最后每人可以拣一款雪糕。我见 有《紫蕃薯》味,咁特别,所以试下食喇!紫薯味都几重,同佢唔会话好甜。

整体上,呢间放题d质素都好好。朋友果然无介绍错!