2021-08-18
1936 浏览
由于我一向都唔系肉嘅狂热fans,加上之前食过嘅和牛都令我感觉太腻,所以食呢餐和牛放题前我唔算特别期待,但可能正因为咁,反而又几有惊喜啵!ʕ ᵔᴥᵔ ʔA4和牛烧肉放题 $458/人 另收加一呢个120分钟嘅A4和牛放题,仲可以任食其他种类既肉类(牛、猪、鸡)同海鲜。除此之外,仲有刺身、熟食同小食等其他类型食物任供选择。每位客人仲有一份甜品quota添!话就话食和牛,但好欣赏餐厅都冇马虎处理其他食物,整体食物质素都好高!首先主角和牛本身除左一口牛可能因为太厚有啲韧之外,其他部分嘅油脂分布整体都好平均,所以食落既唔会太腻之余又可以食到肉味香浓嘅牛肉~每啖都令人好有满足感(*´∀`*)不过食放题对我黎讲真系唔太抵🤫比起肉,我反而更钟意食其他小食,例如豆腐同菠萝我都encore左两次(•͈◇•͈⑅)如果大家黎到真系不妨试多啲佢其他食物,因为基本上我觉得都都好味🤩作为一个好中意食菜嘅人嘅讲,真系好感激店家兼顾埋唔同口味嘅客人!🥺值得一赞嘅系店员嘅服务好好,除左上菜速度好快之后,佢地仲好细心!隔离枱嘅刺身因为摆得好近炉边,啲冰好快就融左,店员察觉到之后话已经唔新鲜,主动提出要帮佢地收走。有时候好细微
A4和牛烧肉放题 $458/人 另收加一
值得一赞嘅系店员嘅服务好好,除左上菜速度好快之后,佢地仲好细心!隔离枱嘅刺身因为摆得好近炉边,啲冰好快就融左,店员察觉到之后话已经唔新鲜,主动提出要帮佢地收走。有时候好细微嘅地方,其实已经好加分!
我谂食肉兽去到一定会食得好开心!⌒°(❛ᴗ❛)°⌒放题嚟讲,食物实在太多,冇办法一一细讲,推介大家有机会可以亲自去感受一下😝