2022-12-16 20 浏览
去厚福街揾野食哩间系地铺行几步就见到几欣赏佢d隔板唔系透明有花d心思推荐度: 3/5🍴海胆帆立贝三文鱼丼有点惊喜系海胆下面原来摆左几件牛油果垫底,我系第一次见,牛油果我钟意呀😄鱼生亦新鲜好味,套餐配既面豉汤都好岩我饮(我唔系只只面豉汤都钟意)不过佢都系饭多鱼生唔够铺,表面上以为佢铺满哂,但原来后面突哂d饭出黎,无被鱼生遮盖住,卖相立即减左好多分另外值得一赞既系佢既豉油wasabi碟,系有个咀方便你倒豉油落丼饭度👍🏻🍴朱古力曲奇沙冰卖相超掂!有好多cream系上面,超爱cream❤️再加两条朱古力饼干条,亦都好好食。不过个沙冰就有d失望,冰粒太大,要咬碎,我期待系好滑既沙冰不过佢出名应该系慢煮牛肉,今次无食度,或者下次有机会会再试下佢既名物
去厚福街揾野食
哩间系地铺