霸吗拉面在中环、尖沙咀、屯门、将军澳都有分店🍜呢间新开在铜锣湾C出口对面马路就到🛣超级方便✨我地星期日两点几黎到唔多人,即刻有位,不过一定要打横坐👯‍♀️.记得记得下载Storellet app,铜锣湾新店有$30优惠卷🤩其他分店可以用$15优惠价换购 羽根烧饺子🥟!.👌🏻 炙烧豚肉味玉拉面 $88:整体黎讲系正常质素💁🏻‍♀️面质可以按个人口味拣软硬度,小女拣左适中,觉得都偏硬,不过可以接受👍🏻豚肉确实比一般拉面出色🤤几厚切,大概有四分一肥🐷溏心蛋则太熟🥚七八成左右,净系最最入面有啲漏黄🍳最失望系啲荀好苏🤢建议走荀🏃🏻‍♂️汤底还可以,唔算特别🤔如果正价食就唔系几抵...平左$30还算合理☺️.✅ 羽根烧饺子 $35:不错😋馅料足够,皮唔会太厚,羽根部分香脆!🥟

炙烧豚肉味玉拉面
👌🏻 炙烧豚肉味玉拉面 $88:
✅ 羽根烧饺子 $35:
不错😋馅料足够,皮唔会太厚,羽根部分香脆!🥟
2018-07-14
用餐优惠