2022-07-02 230 浏览
八号风球下见佢仲营业咪食个米线医肚 以前都成日食 不过好耐无帮衬 一试不得了 以前我印象中 佢嘅米线做得唔错架 烟烟韧韧 麻辣汤底都好有特色 今次我嗌咗个牛丸米线麻辣汤(中辣)个米线量劲少 米线劲淋 唔知佢煮咗几耐无熄火 牛丸得三粒 个汤系无麻无辣味甚至乎去到无味 已经嗌咗中辣㖞 完全唔系麻辣汤底 佢咁嘅质素再做落去 真系搞唔掂其实人哋连锁店可以愈开愈多做到上哂市真系有原因 因为各店水准保持一贯 就算有差别都唔会差太远 我谂米线阵想继续发展真系要确保返米线水准先得啰 仲要我嗌一个𩠌都要43蚊加麻辣俾两蚊 本身乜都唔加已经41 你唔系收得平架㖞 交啲咁嘅货?虽然八号波啫 但宁愿闩门都唔好赶住提供劣食俾人呀
牛丸麻辣米线中辣
2022-07-01