2021-02-22
和牛汉堡配薯条$158 好好食既和牛汉堡扒,味道非常之香,好有牛的甜肉味,而且肉质又好滑,入口第一啖已经好正。另外既芝士、蕃茄、生菜都好新鲜,所以成个DISH既卖相真系好唔错。当然薯条都几脆而且份量好够。粉粉荷兰汁烟三文鱼班尼迪蛋$108 第一次食班尼迪蛋,原来是一个几特意既DISH,蛋可以煮到外熟内滑有蛋黄流出来,配上厚厚的三文鱼,口感都几特别。一碟有两件而且每件都够大,如果一个人食,真系一份就够一个LUNCH了~牛油梨龙虾肉配有机黎麦沙律配百香果汁$98 这是一个几LIGHT又特别的沙律,我最LIKE百香果汁,因为酸酸又甜甜好开胃。 牛油梨龙虾肉又系一个几好的食法,将牛油果做成好似酱咁,好滑又香现上碎龙虾肉,口感一流味道又有层次。布蕾黑糖珍珠鲜奶珍珠又好食,鲜奶够浓,上面有一层甜甜的CREAM 更甜更香。而且卖相好靓,影相正。牛油果桃胶鲜奶又系牛油果,因为真系好吸引,原来用来打奶都几夹,加上桃胶多一重有咬口的感觉~又唔错~
和牛汉堡配薯条$158
当然薯条都几脆而且份量好够。
粉粉荷兰汁烟三文鱼班尼迪蛋$108
牛油梨龙虾肉配有机黎麦沙律配百香果汁$98