招聘中
$70-$90
时薪 (面议)
$18,000-$19,000
月薪 (面议)
更多好工 (7)
2023-02-25 226 浏览
返到将军澳唔知食乜好,食返最稳阵嘅荳子系一间正正常常嘅西餐,最常食嘅就系黑松露软壳蟹意粉或者系黄金蟹肉意粉酱,再唔系就系pizza 望咗个lunch Menu谂左好耐想食啲唔同嘅嘢,谂咗好耐食猪仔骨汉堡包好呀定系食北京烧鸭刈包好呢,最后就决定食北京烧腊刈包佢北京烧鸭刈包配有沙律,跟住可以拣鲜忌廉薯蓉或者系拣薯条,咁我就拣咗忌廉薯蓉,然后因为佢lunch Menu佢仲有配一杯嘢饮,咁我就拣咗热美式佢个包面头仲印咗beans,但系我就略嫌佢个包嘅卖相差咗少少好似湿咗水咁样佢个刈包系平时你系中式舖头食到嘅,里面夹住嘅就系北京烧鸭同埋甜酱,可能因为惊漏所以就多咗一啲萝卜同埋洋葱,真系可以解到烧鸭油份既油腻感,夹埋一齐食就比较好食佢个鲜忌廉薯蓉真系好Creamy好滑好好食然后仲好贪心,咁嗌咗个黑松露酱薯条添,佢个薯条系即叫即炸,都等得比较耐,不过就冇之前食咁脆同埋咁热,黑松露酱好浓郁冇得输
返到将军澳唔知食乜好,食返最稳阵嘅荳子

刈包好呢,最后就决定食北京烧腊刈包

佢个鲜忌廉薯蓉真系好Creamy好滑好好食

• 黑松露酱薯条