2024-11-15 243 浏览
呢一间餐厅已经系4月食,5月再食咗次!迟迟唔介绍因为好担心book唔到🥺(只做晚市)我真系真系超钟意呢间家庭式小店,但质素绝绝有保证✨ 🍞前菜 酸种面包配牛油已经好食~ 系好恰到好处嘅口感✨🥗Crab Meat Caesar Salad🦀蟹肉凯撒沙律,蟹肉唔手软~🧀Burrata Cheese Prosictto布拉塔芝士(球形软心芝士) 芝士味唔会太过浓烈,配埋Parma Ham同酸种包食,超赞!🥔Roasted New Potatoes Curry Aioli 见到好多人话呢个薯仔非同凡响!认证系食到好饱都会继续食得落嘅淀粉✨🦑Squid Ink Spaghetti w/ Japanese Oysters 🦪 最钟意呢道菜!蕃茄酱汁个味个人认为调得刚刚好,蚝亦都大只够肥美🙌🏼 食完系会想舐埋只碟😹(两次嚟都有叫!)Grilled 🥩 Steak 400g应该系每一台都会叫嘅牛扒,烧得好香又唔会过老,medium rare熟度恰到好处,亦都唔会韧👍🏻🐑Australian Lamb Lion a-la-plancha个人比较少食咁生嘅羊肉,羊肉味比较重嘅一款~除咗咁多种主菜,佢哋嘅甜
我真系真系超钟意呢间家庭式小店,但质素绝绝有保证✨

🍞前菜 酸种面包
配牛油已经好食~ 系好恰到好处嘅口感✨

🥗Crab Meat Caesar Salad
🦀蟹肉凯撒沙律,蟹肉唔手软~
🧀Burrata Cheese Prosictto

(两次嚟都有叫!)
Grilled 🥩 Steak 400g
个人比较少食咁生嘅羊肉,羊肉味比较重嘅一款~

除咗咁多种主菜,佢哋嘅甜品都系好受欢迎同好出色!等佢哋装修完一定会book位~
2024-05-24
  • Squid Ink Spaghetti w/ Japanese Oysters