2022-11-26
1987 Plus (元朗)✨超高质$399牛扒放题✨-见到呢间有$399任食作为牛魔王嘅我哋点可以唔试😍😍即刻约约约😍-· 头盘(甘笋忌廉汤、沙律)忌廉汤嘅调味恰到好处,加埋甘笋嘅甜味饮落好顺滑😳唔好意思我饮咗几碗😗🤗沙律都好新鲜入边仲有ham😍·薯菜我哋净系拣咗薯条😋即叫即炸岀边脆卜卜但入边系软心!系我食过最好食嘅薯条了😂· 主菜终于嚟到主菜英国谷饲肉眼扒😍肉眼扒平均分布嘅油脂🥹食落细嫩多汁、浓郁、油花味十分醇厚👍🏻🥹🥹估唔到放题都有呢种质素🫣· 饮品〔香港城酿茉莉香港手工啤酒〕我哋加钱(48)叫咗呢个香港制造嘅手工啤😋第一次试茉莉花酒🫣茉莉嘅香味唔会比酒精冚住饮落茶味嘅清香带埋酒味回甘好特别😳〔Stiegl西柚啤酒〕用真正嘅西柚汁呢条配嘅啤酒饮落似Cocktail好适合女仔🫣(+$48)-推介指数:9/10———————————————🔺 1987 Plus (元朗)🔺 元朗青山公路1号珍珠楼地下7号舖-----------------------
✨超高质$399牛扒放题✨
· 头盘(甘笋忌廉汤、沙律)
沙律都好新鲜入边仲有ham😍
·薯菜
· 主菜
· 饮品
〔Stiegl西柚啤酒〕
推介指数:9/10
———————————————
🔺 1987 Plus (元朗)
🔺 元朗青山公路1号珍珠楼地下7号舖
-----------------------