2016-11-07 123 浏览
黎到响葫芦门口, 因为真系好肚饿, 所以见有放题价钱又OK就入去食喇!间野个格局几好, 比一般放题都叫坐得舒服。最令我惊喜既系呢度既手卷选择有海胆同三文鱼子! 食放题要见到呢两样都几难, 但呢度有WOR, 而且质素都算OK!食放题当然要叫剌身, 可以选择既都系我钟意食既, 例如带子、北寄贝、赤虾、鲷鱼等等, 都几新鲜, 而且可以选择比一般放题特别。因为我真系好肚饿....所以叫左个叉烧拉面....味道有D一般....不过饱肚嘛XD其他既沙律同天妇罗都无乜特别LU。最后都系食多左转刺身同拉面就走人喇!我觉得D刺身系几正, 食咁多间放题呢间D刺身都算头3位, 但选择款式就真系同出面比唔上咁多, 虽然佢既选择好多都系比较上价既食材但系唔够选择都系一个放题既致命伤。

间野个格局几好, 比一般放题都叫坐得舒服。

其他既沙律同天妇罗都无乜特别LU。
最后都系食多左转刺身同拉面就走人喇!

2016-09-08
  • 三文鱼子手卷