2020-12-01 136 浏览
观塘工业大厦比较多,工业大厦内嘅cafe选择更多,想揾间有水准嘅cafe食番份午餐或晚餐 今日就嚟到呢到,点咗一份套餐、一份小食、一碗汤及一杯饮品🤭一个人好似大食咗啲 牛油果、大啡菇、芝士汉堡(素) 呢个系一份套餐,套餐配有炸薯条及沙律汉堡内有半个熟嘅🥑牛油果🍄大大个大啡菇🥬新鲜蔬菜🧀芝士🧅洋葱🍅蕃茄🥒青瓜;外层嘅面包好香脆,质感软绵绵;真系好有口感😋(如果你嘴巴够大,可以擘大口,成个放哂入口,个口感一定好正;不过我个嘴巴比较细🤭真系要分开嚟食😂) 烟三文鱼墨汁包小多士(3件) 墨汁包小多士好特别🤭不过无墨汁味,香脆小多士🍞;面层搽上Cream cheese;中间系烟三文鱼包住沙律菜🥬,好似朵花咁,睇到个样都好想食 紫薯汤🍠紫薯汤好特别,呢个一定要试下,香浓嘅紫薯味,个汤够哂香滑,食完仲令胃部暖粒粒🥰 暖暖绵花朱古力香滑朱古力🍫唔会太甜;中间放咗几粒半溶嘅绵花糖☁️好好饮呀 Bubble Tree观塘成业街19-21号成业工业大厦2楼27室

牛油果、大啡菇、芝士汉堡(素)
呢个系一份套餐,套餐配有炸薯条及沙律

紫薯汤🍠

香滑朱古力🍫唔会太甜;中间放咗几粒半溶嘅绵花糖☁️好好饮呀