2016-07-01
去左观塘一间工厂大厦揾野食,今日target系成业工业大厦,上到十一楼,呢间西餐厅好像几得意咁,一边系做fitness嘅,一边系食野嘅。一门之格,好有格调,暗黑嘅烛光特别浪漫,嗌左份set,有餐汤饮品同一个course。吾洗好耐就有南瓜汤,好香浓,较“杰“身,不过好滑,好饮嘅,又吾会太甜,岩岩好。份course嗌左份三文鱼柳配帆立贝,好大份,我觉得两个女仔食都得丫,因为三文鱼好大旧,另外煎得好香脆嘅鱼皮,但三文鱼肉好嫩滑,好香,上面加左少少香草,特别滋味,而帆立贝更系有惊喜,因为一咬好软身,就咁望好像好干身仲惊会好干好un,不过吾会,仲好好食,有惊喜,另外仲加左大量薯容同瓜菜,感觉balance,吾错,好食,抵食,不过因为地方吾太方便所以人流少,反而质素好,推介!
一门之格,好有格调,暗黑嘅烛光特别浪漫,嗌左份set,有餐汤饮品同一个course。 吾洗好耐就有南瓜汤,好香浓,较“杰“身,不过好滑,好饮嘅,又吾会太甜,岩岩好。 份course嗌左份三文鱼柳配帆立贝,好大份,我觉得两个女仔食都得丫,因为三文鱼好大旧,另外煎得好香脆嘅鱼皮,但三文鱼肉好嫩滑,好香,上面加左少少香草,特别滋味,而帆立贝更系有惊喜,因为一咬好软身,就咁望好像好干身仲惊会好干好un,不过吾会,仲好好食,有惊喜,另外仲加左大量薯容同瓜菜,感觉balance,吾错,好食,抵食,不过因为地方吾太方便所以人流少,反而质素好,推介!