2019-11-07 196 浏览
行过见到呢间餐厅门口有人排队,就走去睇下食咩喇。餐厅设计风格几潮流几光猛。原来呢间系专食牛扒既🥩食肉兽岩哂!餐厅设有限时,证明都真系几多人来,质素应该唔差。座低左就有职员走过黎帮你添薯条🍟放到满满!原来系免费仼食😻正呀!薯条刚好炸好,食落热辣辣,够哂香脆呀!食唔停口。食完职员会帮你 refill ,唔洗担心。另外可以加$48转为set,有汤同沙律🥗个汤系蕃茄浓汤🍲🥫如果钟意蕃茄既话就岩,个浓落左好多蕃茄去煲,够哂浓郁,好香既蕃茄味,酸酸甜甜好开胃。黎麦沙律🥗加左啲蟹肉上去。黎麦含有丰富既纤维,更刺激肠道🤭蔬菜够哂清新爽脆,好fresh感觉!我就叫左餐厅推介既: Black jack flat iron steak 🥩 Black jack 酱系由咖啡同蜜桃汁制成,甜甜地几衬牛扒。牛扒煎到半成熟,肉质食落真系几好,几嫩肉而且无筋,食落唔会话好韧,肉质亦相多juicy 。👍推荐伴碟既蜜桃更可解油腻感,唔错。另外就叫左份 :Ultimate burger 🍔 食😋😋哇!够哂大份呀,汉堡排够哂厚!建议两个人share 黎食!芝士溶左落🍔汉堡度,除左牛扒之外仲有洋葱,菜同蕃茄🍅食落就无咁腻!一啖
原来呢间系专食牛扒既🥩食肉兽岩哂!

餐厅设有限时,证明都真系几多人来,质素应该唔差。

薯条刚好炸好,食落热辣辣,够哂香脆呀!
食唔停口。食完职员会帮你 refill ,唔洗担心。

另外可以加$48转为set,有汤同沙律🥗

黎麦沙律🥗加左啲蟹肉上去。

伴碟既蜜桃更可解油腻感,唔错。

另外就叫左份 :Ultimate burger 🍔 食😋😋
哇!够哂大份呀,汉堡排够哂厚!
建议两个人share 黎食!

一啖咬落去,口感丰富,牛肉够哂juicy .牛味好重!yummy!

仲叫左两杯饮品,都几有特色!
手工啤酒Frontier 同 Dirty lemonade 🍋都系自家制作!几好饮