2015-02-17 2919 浏览
约左班中学同学食饭,想食西餐,之后就拣左呢度。当晚10点左右先黎到,唔驶等位,但last order系10:30pm。我地4个人叫左4个set share黎食。每个set包salad/汤 +主菜+ 饮品。我影漏左一款,因为已经急不及待就食左,食完先发觉未影。一黎到会比d面包同埋饼干条,有埋source可以点,个source似稀稀地既cream chesse。鸡肉沙律:睇图就见到鸡肉超多, 我觉得几好食。主菜:卡邦尼长通粉个汁好creamy, 系多左少少油姐…不过长通粉比意粉更有口感, 推介!!!芝士鸡扒配薯条鸡扒一般, 太厚同有d”鞋”,唔太突出, 不过都ok。薯条炸得几脆几好食,如果有其他source配薯条就更好了。猪肋骨配薯蓉个肉几入味,不过份量唔多,好彩大家share食,有得食下通粉同饭。特别一提既系个薯蓉,开头见到我地都以为系个sauce黎,不过食落又唔似, 之后先醒起系叫左薯蓉。质地好稀,稀到根本唔似薯蓉,似乎加左好多cream。味道都唔错,系唔多饱肚。Mocha无乜特别,可能冻朱会有惊喜d。百零蚊食到成个set, 而且水准又唔错, 真系几抵。不过铺头有d细, 如果倾计大声少
约左班中学同学食饭,想食西餐,之后就拣左呢度。
我地4个人叫左4个set share黎食。
每个set包salad/汤 +主菜+ 饮品。
我影漏左一款,因为已经急不及待就食左,食完先发觉未影。
鸡肉沙律:
睇图就见到鸡肉超多, 我觉得几好食。
主菜:
卡邦尼长通粉
芝士鸡扒配薯条
鸡扒一般, 太厚同有d”鞋”,唔太突出, 不过都ok。
薯条炸得几脆几好食,如果有其他source配薯条就更好了。
猪肋骨配薯蓉
Mocha
无乜特别,可能冻朱会有惊喜d。
百零蚊食到成个set, 而且水准又唔错, 真系几抵。
不过铺头有d细, 如果倾计大声少少都会比人听到哂, 同埋唔好意思坐咁耐阻住人地做生意咁, 所以只适合大家普普市通食个饭, 之后再去食糖水啦。
2015-01-31
  • 薯条