2021-11-06
质量不一,份量吾够,吾够热优点- 所有服务员有礼貌- 食物质量系几新鲜改善点 - 食物质量不一- 大部分食物吾够热,- 以哩个地区同装修,份量最好所有多10-15%至合理。虽然话饭系可以任加- 送错餐哩间餐厅系元朗地胆介绍,再睇埋openrice至选择。一个不是元朗人真系几难揾,系大马路行入去都要6,7分钟,所以最好book 定位同开GPS揾。星期五7点左右去到,系门口睇到只有6张台,只有一张空,但waitress话有人book左,等左一两分钟就有位,其实餐牌已经写明系一人厨房,一定要有耐性,我地叫左两个餐,一个等左15分钟,另一个第一次送错其他客人的牛舌,最后等多5分钟至有。睇个餐牌,每个餐都另外跟9样野,好似好多,上餐见到真系以为好多,但实际食完,女性都觉得吾够,卖相一般啦!除左数量无惊喜。汁煮剑鱼腩($188)2分- 煮得太熟,好鞋,鱼系有鱼味,吾够热寿囍汁烧安格斯小牛排($218)3分- 同鱼一样,煮得太熟,好鞋,牛味吾错,吾够热。日式茶碗蒸- 有只蟹钳同蟹丝,几特别,但无蛋香同蟹味,仲吾够热。沙拉一般,菜系几新鲜渍物好味三点前菜好味乌冬- 虽然我听waitress讲要马上食,
质量不一,份量吾够,吾够热
优点
- 所有服务员有礼貌
- 食物质量系几新鲜
改善点
- 食物质量不一
- 大部分食物吾够热,
- 送错餐
汁煮剑鱼腩($188)2分
- 煮得太熟,好鞋,鱼系有鱼味,吾够热
寿囍汁烧安格斯小牛排($218)3分
- 同鱼一样,煮得太熟,好鞋,牛味吾错,吾够热。
日式茶碗蒸
- 有只蟹钳同蟹丝,几特别,但无蛋香同蟹味,仲吾够热。
沙拉一般,菜系几新鲜
渍物好味
三点前菜好味
乌冬
- 虽然我听waitress讲要马上食,但其中一份已经系和暖,乌冬已经”淋”晒。
白饭
芝麻奶冻芝麻好香,奶冻吾得。
阙糕(+$10)
-只有表面的黄豆粉有味。