成日经过见到大大杯仲要摆得好靓,今次终于的起心肝食番杯啦新手第一次打食评,打得吾好既话敬请原谅^^因为箍牙既关系我吾系太咬到野又吾系几想咬野,所以放弃左果d 好靓既display product,要左杯DIY^^佢好似加左一蚊价,display大部份$49,diy就$36配一款topping,希望佢之后吾好加到$50啦><好似贵左好多咁XD讲番正题,果日杯diy我配左vanilla sky果d vanilla sauce ,以为佢diy吾会好似display咁唧得咁满啦,点知佢都系唧到咁高...个杯既高度系d yogurt既3分2XD计起上尼仲多过display既yogurt,塞满个杯._.平时自助形式果d呢个量都吾只呢个价啦!!vanilla sauce又比左好多我,食到一半都仲有酱~到主角froyo,佢d比质地起tuttimelon,yoppi,cherry on top果d实好多,好creamy,奶味重,但相对就好似无yomama咁酸。食食下我有个感觉就系觉得有d食cheese cake既feel haa同埋d froyo吾易溶,因为太大杯我食食下总共停左5次,但
成日经过见到大大杯仲要摆得好靓,今次终于的起心肝食番杯啦

新手第一次打食评,打得吾好既话敬请原谅^^

实好多,好creamy,奶味重,但相对就好似无yomama咁酸。食食下我有个感觉就系觉得有d食cheese cake既feel haa同埋d froyo吾易溶,因为太大杯我食食下总共停左5次,但到最后都无乜点溶,可以好安心咁慢慢食~^^
虽然佢中间有个窿,不过其实都真系几大杯下,好似食极都仲有咁XD一个人食既话到一半就有d腻(可能因为吾够酸)呢个量我觉得大食既人攞黎当一餐都好足够,细食既就无咩可能食得晒haaaaXD
整体黎讲都好好,希望下次去果阵d牙咬到野,可以试下其他display既啦^o^
硬系要讲缺点既话就系froyo得一种未同....好肥,哈哈哈
不过要食creamy froyo就要有呢个代价,唯有食完行多一阵街,消耗下d卡路里啦hehee
外卖自取