2023-06-13 153 浏览
个人好钟意食汉堡, 都会试下未食过嘅汉堡店试下, 近排上网揾到附近未食过嘅汉堡店试下, 就揾到间喺德启站嘅汉堡店"Burger's friend forever" 试下, 初头跟google map揾兜咗成个大圈先揾到了, 其实近在咫呎, 我下午茶时段去, 真系冇咩人, 叫个至尊汉堡+25蚊有皮薯条汽水食, 人气汉堡衰极有个普吧, 叫完等咗十零分钟包到, 讲真, 份量真系好足, 薯条份量多到我食唔哂, 虽然成个餐唔平, 但对得住呢个价, 薯条OK 外脆内唔干, 个包啲肉汁到时已经多到漏晒出来, 汉堡份量好足, 牛肉亦多句晒多汁唔干, 成个包点睇都质量中上, 夹埋始终只有满足感但未到一食好想再食去帮衬嘅感觉, 总括而言质数份量系有, 但系仍欠缺好想下次再嚟食嘅感觉

下午茶