2024-06-13 332 浏览
黑桦牛其实我之前都有食过,质量都唔错。所以今次专登过去食,但系类型有少少唔同。之前系一个价钱已经食到A5级楼,依家分左两个价钱,分别系A5同A4 ,我就拣左A5今次。冬瓜汤首先佢会上左前菜同个汤先,前菜不过不失,而汤就系冬瓜汤,同佢写明嘅鸡汤有出入🤔而今日就咁岩汽水冇送货,所以饮品剩系得雪碧,仲有几种无糖茶,比较之前有沙冰饮,相对有啲失望。另外佢先上左个有少少肉,同鸡同水饺嘅层架,可以打下咭🤗鬼马油炸鬼呢个咬落去都几新鲜炸,有啲虾肉中间唔错串烧个鸡肉有叶包住,又真系几出色,咬落好嫩滑多汁海鲜拼盘都算多海鲜嘅,因为食极都有同埋啲海鲜都几新鲜😉卜卜蚬佢第一转会上咗个整埋俾你嘅沙白,都唔错,冇沙,同几好食😋芝士豆乳玫瑰锅呢个keep住保持到水准👍🏻感觉亦都唔会太腻A5各款牛肉反而呢一次有少少失望,同我上一次到食嘅肉质差有啲远,有啲亦都冇A5既质素,质素下降左。但无可否认亦都比出边嘅放题牛肉好食总结依间餐厅之前真系一间我几中意既餐厅,希望佢地既水准会提升番,例如甜品亦都少咗好多款😓饮品就未知平日嘅款式几多😿上菜亦隔得耐。希望尽快改善。

冬瓜汤

另外佢先上左个有少少肉,同鸡同水饺嘅层架,可以打下咭🤗

鬼马油炸鬼
呢个咬落去都几新鲜炸,有啲虾肉中间唔错

串烧
个鸡肉有叶包住,又真系几出色,咬落好嫩滑多汁

海鲜拼盘
都算多海鲜嘅,因为食极都有同埋啲海鲜都几新鲜😉

卜卜蚬
佢第一转会上咗个整埋俾你嘅沙白,都唔错,冇沙,同几好食😋

芝士豆乳玫瑰锅
呢个keep住保持到水准👍🏻感觉亦都唔会太腻